Какво се получава когато детето започне  да открива магията на вълната ???

Вълна, Усмивки и Творчество

Смях ,   Игра  на вълшебство , Изразяване на вътрешния свят …

Игра и създаване на детски мечти

Как

За всеки един малък човек има забавни начини, по които възрастните да му покажат многообразието от цветове, знания и възможности. Ние предлагаме това да стане чрез  …

Цветни ароматни топки

Едно от най-забавните ателиета за деца е това за направата на вълнени  сапуни… Дам… дори и да звучи някак тайнствено това е едно от онези Ароматни предизвикателства, които  за всеки един от нас е голямо приключение да се докосне, а защо не и Да Направи Своя….

Заниманията с вълна са вдъхновяващи за децата. Всяко от тях се справя лесно и създава своята творба, цветна и красива, и в същото време толкова уникална и различна. Вълната е прекрасна за работа от деца, защото се обработва много лесно, много приятна на допир, има голямо разнообразие от цветове и крайния продукт е много различен от всичко правено до момента от малките ръчички. Това е един от най подходящите материали, ако искаме да насърчим детето, да му дадем увереност и сила да продължава да опитва, да открива, да създава и да твори.

Използват се ароматните сапуни с  различни аромати – боровинка, ягода, липов чай, пъпеш и толкова много други аромати  и се овалват във вълнени нишки. Топчето се търкаля из дланите на детето

и така малките ръчички степват нишките, за  да се получи цветна топка. Когато вълната изсъхне се носи аромата, който е избрало всяко дете за неговата топка.

Тук в изработването на детските сапуни няма несполучливи опити, винаги резултата е различен, вдъхновяващ и прекрасен, като всяко нещо излязло от детските ръчички.

Чрез вълната, всяко дете прави своята уникална красота, създава неповторимата си творба и очичките му светват, че може, че знае, че създава !

Каним Ви да майсторим заедно …. в слънчевото пространство на Клуб Слънчогледите

За повечете разяснения и заявки ……  пишете на посоченият clubslynchogledi@gmail.com

Това е необходимо, за да могат да се обработят вашите заявки и формират съответните групи !

И eдно голямо Благодаря на Йовка, че ще ни позволи да се докоснем до приказните неща, които тя създава и ги превръща в красива реалност чрез детските ръце и тяхното необятно въобръжение :)