Здравейте Малки и Големи почитатели на Изкуството…и не на кое да е изкуство, а на това, което е заложено във вас самите… :)

Ние от Клуб „Слънчогледи“ и Фелт искаме да ви предложим летни ателиета за родители и деца. Те ще са по 2 часа, в които ще можете да майсторите с различни техники – филц, пачуърк, иглонабиване, макраме, декупаж, както и изработка на аксесоари за дома, подаръци и бижута с Йовка Христова. А децата ви през това време в отделно помещение ще пеят, творят, откриват и опознават света с опитните специалисти от Слънчогледи.

Цена за родител с едно дете- 30лв, за родител с две деца- 35лв, ако сте без дете цената за ателието ще е 20 лв.

Тази неделя – 12.06. започваме с изработване на бижута от вълнени нишки, фабрично пресован филц, мъниста, дантели и дървени елементи. Ще се получи една приказна атмосфера, в която всеки ще сподели вътрешния си свят чрез своите Произведения.

Местата за възрастни са ограничени и са 5, молим Ви да се записвате на телефон 0899 19 86 69 – Йовка Христова. Както и очакваме да ни пишете на clubslynchogledi@gmail.com в кои часови зони ви е удобно, за да можем да направим ателието възможно най-удобно за всички :)

С пожелания за цветни и вълшебни дни и до скоро